5 Simple Techniques For su kaçağı tespit

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Sizlerde bu sorundan kısa sürede kurtulmuş olursunuz. Su kaçağının korkulacak bir sorun olmadığını anlarsınız. Elbette bu hangi tesisatçıdan destek aldığınıza bağlıdır.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Bu cihaz sınıfileında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Sensible fonksiyonu (patenti alınmıştır)

yapılamamaktadır. Kırmadan İstanbul su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tamiri yapmak için su sızıntısı tespit edilen bölgenin Internet olarak belirlenmesi gerekmektedir.

Benim adim necmiye aydemir evimin banyo tavanim akiyo banyoya giremiyom bir de tavanim karton piyer tavan islakliktan cokermi ne yapmaliyim lutfen kisa zaman da cevap bekliyorumNecmiye

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

13 yildir sihhi su kaçağı tespit tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Yıpranan borular sızıntılara zemin oluşturur. Banyo ve tuvaletteki akıntıyı genellikle alt dairede oturan kişilerin şikâyeti üzerine farkına varılır. Banyo ve tuvaletteki su kaçağının tespiti three şekilde gerçekleştirilmektedir. Akustik dinleme cihazı, kamera ve nem ölçer cihazı ile banyoda ve tuvalette su kaçağı tespiti yapılır.

Report this wiki page